Porta Enrotllable en Acer, Alumini o Varilla

La porta enrotllable de perfil A-8 es caracteritza per un perfilat de lama estreta i plana que li proporciona resistència i estètica. Aquest model es subministra en diferents acabats: galvanitzat, prelacat blanc, lacat i inoxidable AIXI 316. click aquí per veure catàleg.

__________________________________

Persiana enrotllable amb lama d'alumini extorsionat de 2 mm. d'espessor amb superfície rígida totalment llisa. D'aspecte elegant, s'integra perfectament en l'estil d'arquitectura moderna. Compleix amb les més estrictes normatives europees de seguretat. Es subministra lacada en qualsevol RAL i amb perfil de goma en la lama inferior pel seu perfecte ajusta al terra.

__________________________________

La Porta enrotllable de varilla de 6 u 8 mm és l'ideal pel tancament de locals en els que hem de permetre la visualització de l'interior sense pèrdua de seguretat. Compensat i equilibrat mitjançant eix superior horitzontal, amb politges de rodets de boles d'acer pel seu gir sobre l'eix. tots els materials utilitzats son galvanitzats, per evitar la corrosió i porporcionar una major vida, molles d'acer trempat. Calculat per cada mida que es fabrica, per fer el seu funcionament i ús més fàcil i sense resistència.